Een droge huid

Hoe ontstaat een droge huid?

Oorzaken

Veel dingen in ons dagelijks leven, zorgen ervoor dat we uitdrogen.
Denk bijvoorbeeld aan sporten of warme zomerse temperaturen…
Dit zorgt er ook voor dat je huid sneller uitdroogt.

Water

Om het lichaam van vocht te voorzien drink je water. Je kan ook voedsel eten waar veel vocht in zit, zoals watermeloen.
Vermijdt suiker, vet en alcohol. Je lichaam gebruikt hierdoor meer vocht.

Afvalstoffen

Je lichaam vervoert afvalstoffen.
Als je verzorgingsproducten gebruikt waar troep in zit, gebruikt je lichaam extra vocht. Dit soort producten zijn uiteindelijk niet verzorgend. Ze zijn vervuilend en drogen je huid uit.

Een droge huid kun je dus inwendig tegengaan, maar ook uitwendig.

Mijdt de zon tussen 11 en 15 uur en reinig je huid.
Door een goede verzorgende crème te smeren help je de huid uitwendig tegen uitdroging.

Bewust

Als je begrijpt dat je lichaam vocht nodig heeft om afval af te voeren. Begrijp je ook dat verzorgingsproducten waar troep in zit, extra vocht gebruiken. Ze zijn dan uiteindelijk niet verzorgend maar belastend. Het lichaam komt in actie, om de afvalstoffen te verwijderen. Je gebruikt meer vocht. Het gevolg is een droge huid.

Huidverzorging

Met een natuurlijke gezichtscrème voor de droge huid, ondersteun je de huid van buiten.

Het is de combinatie van gezonde voeding, beweging en frisse lucht. Dit is het beste wat je voor je huid kan doen. Je brengt niet alleen de huid maar tegelijkertijd de rest van je lichaam in een optimale conditie.

ABC-Crème

ABC-crème is de natuurlijke anti-agingcrème. De crème is geschikt voor de droge rijpere huid. Het bevat 100% plantaardige koudgeperste oliën. Botanische extracten uit bloemen, helpen de cellen voeden en te vernieuwen. Al na één keer gebruik is dit te voelen.

De hoeveelheid in het proefpotje is genoeg om je gezicht minimaal 8x in te smeren. Met een groot potje van 50 ml doe je dus ongeveer 3 maanden. Het is erg zuinig in gebruik, want je hebt maar een klein beetje nodig.

Zelf ABC-crème testen?

Klik hier: proefpotje

Bij je eerst volgende bestelling van 50ml krijg je 10% korting.

Stralende groetjes 🌞,
Esther

 

©Estherslegacy

 

#antiagingcream #antiagingtips #beautysamples #biocosmetica #collageentoensme #dagcrème #dierproefvrij #dryskinproblems #dutchlabel #duurzaamheid #gezondehuid #healthyskincareproducts #healthyskinisin #huidverjonging #huidveroudering #huidverzorgingsproducten #kooplokaal #madeinthenetherlands #milieubewust #milieuvriendelijk #nachtcrème #naturaldutchbeautybrands #naturalcream #naturalskincareroutine #natuurlijkecosmetica #natuurlijkehuidverzorging #natuurlijkeproducten #parfumvrij #rimpelvermindering #stralendehuid

Dit bericht delen: