Skip to content

Klantenservice

Levertijd & verzendkosten

Zorgvuldig doe ik mijn best om jouw bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. De levertijd ligt gemiddeld tussen de 5 en 7 dagen. De verwerkingstijd is hierin niet opgenomen. In slechts enkele gevallen kan het zijn dat de levertijd hoger ligt, aangezien het hier om een eenmanszaak gaat. Je zult hiervan zo spoedig mogelijk op de hoogte gebracht worden. Laat je emailadres of telefoonnummer achter, zodat ik contact met jou kan  zoeken.

De verzending is gratis. Dit geldt niet voor retourzendingen. 

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering op dinsdag tot en met zaterdag plaatsvinden tussen 9:00 en 22:00.

Garantie

Ik doe logischerwijs mijn best om de producten in topconditie aan jou te leveren. Toch komt het wel eens voor, dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor je aanspraak kunt maken op garantie. (Zie algemene voorwaarden). De algemene garantiebepalingen kun je ook lezen op de website van de rijksoverheid. 

Link: algemene garantiebepalingen rijksoverheid

Let op:

Uitsluiting van het herroepingsrecht is slechts mogelijk voor producten:

Als je een product om welke reden dan ook niet wenst af te nemen, heb je het recht het product binnen 7 dagen na aflevering van het product aan EsthersLegacy te retourneren. De kosten voor transport van retourzendingen zijn voor eigen rekening.

Retourzendingen worden niet geaccepteerd als:

(a) het product is gebruikt of aangebroken;

(b) je zelf hebt getracht een gebrek te herstellen;

(c) de gebruiksaanwijzing en/of gebruiksinstructies niet zijn opgevolgd,

(d) je aan kunt tonen dat de schade niet jouw schuld is, maar de schade is ontstaan door het transport. 

Wettelijk gezien bent je verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging. Schade door eigen toedoen valt niet onder de garantie.

Retourneren

In geval van retourneren zijn enkel de kosten voor retour naar ons adres voor je eigen rekening. Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt je contact met ons opnemen via info@estherslegacy.nl.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 5 tot 7 werkdagen, nadat een product in goede staat retour ontvangen is, terugstorten.

Een terugbetaling vindt altijd plaats onder inhouding van de in rekening gebrachte verzendkosten voor zover je die kosten voor de retourzending niet zelf hebt voldaan.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan jou doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is. (Zie Artikel 7 van de algemene voorwaarden)

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@estherslegacy.nl. Uiteraard kunt u ook gebruik maken van het contactformulier op de contactpagina. Ik zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om de klacht af te handelen. 

natuurlijke cosmetica

Algemene voorwaarden

U kunt hier de algemene voorwaarden downloaden.

Privacyverklaring

U kunt hier de privacyverklaring downloaden.