Natuurlijke gezichtsverzorging

Oorzaak rimpels en slappe huid

Een geleidelijke afname van je eigen collageenproductie is een natuurlijk onderdeel van het verouderingsproces. Het is iets wat je wel enigszins kan afremmen. Ontkomen doen we er helaas niet aan. Wel kan de wijze waarop jij voor jezelf zorgt invloed hebben op je collageentoename. Ook erfelijke factoren spelen een rol bij het verouderingsproces. Hier heb je echter geen invloed op. Collageentoename is een mogelijkheid, maar het proces verloopt traag en er zijn vele factoren die van invloed zijn. ABC-Crème is een 100% natuurlijke gezichtsverzorging.

De bouwstenen van je huid

Collageen is één van de belangrijkste bouwstenen in de huid en de rest van je lichaam.  Het is onder andere verantwoordelijk voor het gehydrateerd houden van je huid. ABC-Crème is een 100% natuurlijke gezichtsverzorging, maar ook een 100% natuurlijke anti-rimpelcrème.

Verlies van collageen resulteert in rimpels

Natuurlijke gezichtsverzorging en collageentoename
Ons lichaam produceert voortdurend nieuw collageen. Dit doet het om zo de beschadigde huid te herstellen. Dit proces begint rond de leeftijd van 25-30 jaar af te nemen. Door de jaren raakt onze huid verzwakt. De collageenvezels liggen niet meer zo dicht bij elkaar. Er ontstaan rimpels.
Onze huid wordt minder vol en begint te verslappen. De huid wordt minder flexibel en er verschijnen rimpels. Vooral in ons gezicht zien we dit als eerste. De huid van ons gezicht staat namelijk continue bloot aan allerlei weersinvloeden. Het huidverouderingsproces valt hier dan ook als eerste op. ABC-Crème is een 100% natuurlijke gezichtsverzorging die bewezen effectief is tegen huidveroudering. We zien ook vaak cellulite op onze dijen, billen en armen verschijnen wanneer we collageen beginnen te verliezen.

Technieken om rimpels en cellulitis aan te pakken

Oefening 1

Plaats beide handen op je voeten en trek ze zachtjes omhoog langs je benen tot aan je heupen. Herhaal deze beweging 20 keer aan de voorkant, achterkant en zijkant van elk been. Zo breng jij je lichaam letterlijk opnieuw in vorm!

Het zorgt ervoor dat je bloed weer goed doorstroomt. Overtollige stoffen worden afgevoerd. Dit gebeurt in de holtes van je lichaam zoals je liezen, sleutelbenen, onderarmen, hals etc.
Beweeg langs je hele lichaam naar boven als je alle lymfeknopen wilt reinigen. Druk zachtjes met regelmatige, herhaaldelijke bewegingen, 3 tot 5 keer voor elke zone.

Oefening 2

Trek met gespreide vingers als een hark over je huid naar boven. Altijd van beneden naar boven. Voer deze oefening uit over je hele lichaam om de microcirculatie te stimuleren.

Oefening 3

De kneedtechniek gebruik je om de huidkwaliteit te verbeteren en de huid gezond te houden. Knijp zachtjes de huid tussen duim en wijsvinger. Druk de huid in de lengte en in breedte mee met je duimen en andere vingers. Deze techniek werkt bijzonder goed op de heupen, de binnenkant van je dijen, rondom je taille, je buik en op je onderarmen. Het maakt je huid zichtbaar sterker. Mooi meegenomen is dat je er voor zorgt dat er endorfine vrijkomt. Dit heeft een kalmerend effect wat verlichting biedt bij stress en pijn.

ABC-Crème is de 100% natuurlijke gezichtsverzorging en anti-rimpelcrème.

ABC-Crème is een 100% natuurlijke gezichtsverzorging. Het is bewezen effectief tegen huidveroudering. Er is in vivo en in vitro een collageentoename van 35% aangetoond. Dit heeft een aanzienlijk effect op de huid:

  • Stevigere en elastische huid
  • Minder zichtbare lijntjes en rimpels
  • Grote verbetering van de textuur van de huidnatuurlijke gezichtsverzorging
  • Voorkomt tekenen van veroudering
  • 35% meer collageen 
  • 50% minder rimpels
  • 17% toename hydratatie

Zoek jij een goede natuurlijke gezichtsverzorging voor jouw huid…
Bestel dan hier jouw: ABC-Crème 50ml

ABC-Crème is ook verkrijgbaar bij Bol.com

Stralende groetjes 🌞,
Esther

 

Ook te koop bij bol.com 

Dit bericht delen: