New Webshop Awards Winnaar 2020

New Webshop Award

Pas geleden heb ik in de categorie Beauty de New Webshop Award gewonnen….
Daar ben ik natuurlijk ontzettend blij mee en dankbaar voor, maar dat is niet mijn missie.
 

Mijn missie…

Wat ik het allerliefste wil is een 100% eerlijke, transparante, werkzame en veilige huidverzorgingslijn opzetten. Uitsluitend producten die speciaal afgestemd zijn op de huid van de vrouw vanaf 40plus. Huidverzorgingsproducten die speciaal ontwikkeld zijn voor de huid die onderhevig is aan vroegtijdige veroudering of hormonale problemen…
 

Veiligheid staat voor mij voorop…

Producten die geen schade aanrichten. Verzorgingsproducten die werkzaam zijn en uitsluitend de huidgezondheid dienen. Ik wil een bijdrage leveren aan de gezondheid. De 40plus vrouw zal zich hierdoor weer in- en uitwendig goed gaan voelen, ondanks dat er hormonale stormen woeden.
 

Ik wil dat deze vrouw weer gaat stralen.

De te ontwikkelen producten moeten bovendien dierproefvrij en biologisch zijn. Producten waarbij ik mijn eigen ecologische voetafdruk zo klein mogelijk wil houden. De kosten van het product moeten puur efficiënt blijven, zodat er een ethisch verantwoorde verzorgingslijn ontstaat, die betaalbaar blijft. Rekening houdend met duurzaamheid, milieuvriendelijkheid, verpakkingsmateriaal, tape enz.
 

Veilig, effectief en natuurlijk…

Producten die werkzaam en vooral ook veilig zijn voor de huidgezondheid!
Een lijn van top tot teen…
 
Mijn allereerste product is een anti-agingcrème.
 
Klik hier: ABC-Crème 50ml
 
Lees hier de Reviews
 
 
© Estherslegacy
Dit bericht delen: